Teller

donderdag 2 september 2010

Beauty trends 2010

Er zijn wel tientallen nieuwe beautytrends dit najaar. Van slordig ingekleurde rode lippen tot warrig haar, van smokey eyes tot de schuine staart. Laten we er een paar bekijken...

1. Uitgroei, uitgroei, uitgroei!

Het is moeilijk te geloven maar uitgroei is ìn! Er werden al verschillende celebs ( Kate Hudson, Drew Barrymore,...) gespot met extreme uitgroei. Persoonlijk is deze 2-haarkleuren-trend niet aan mij besteed maar ik vind het wel gedurfd en mooi!


Drew Barrymore


2. Grijs

Terwijl de vijftigers zich ergeren aan de grijze haren die zich elke dag wel lijken te vermenigvuldigen, gaan de fashionista's in 2010 voor grijze lokken!

Pixie Geldof

3. Cashmink

Eruit zien alsof je geen make-up draagt, maar dan mèt make-up? Dit noemen we 'cashmink'. Deze beauty-trend gaat om de perfecte natuurlijke teint creëren met behulp van nude-tinten.


Mac
4. De zijscheiding

De scheiding-trend lijkt wel constant in verandering! Na de overheersing van de middenscheiding in 2009, maakt de zijscheiding haar comeback. Dit betekent natuurlijk niet dat de middenscheiding 'uit' is, integendeel we zien 'm nog steeds op de catwalks.

Zijscheiding ( modeblog.nl)
5. Nude blijft

De nude-trend draait al een tijdje mee in de modewereld en gaat door! Van nagellak tot kleding, alles is verkrijgbaar in zachte huidskleuren.Nude lipstick, koop je in sticks of maak je zelf! Doe wat primer op je lippen en smeer dan je lippen in met je eigen foundation.


Nude nagellak mag niet ontbreken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten