Teller

dinsdag 16 november 2010

Benelux next topmodel : de winnaar is bekend

Zoals vele Nederlandse en Belgische meiden, volg ik elke zaterdag ( voor de NL'ers maandag) trouw benelux next topmodel. En sinds gisteren is de winnaar bekend! Het meisje dat bij Heidi Klum stond met acrylnagels, Melissa! Ik moet toegeven, ik dacht dat zij er als één van de eersten uit zou zijn maar toen ik haar vorige week op de catwalk zag voor C&A in Düsseldorf, zag ik dat zij ècht een model genoemd mag worden : mooi gezichtje, goed loopje, perfect lengte. Ja, goede keuze dit jaar!

Jammer genoeg is de 'live'-finale nog niet op de buis geweest in België. Ik hoopte om het spannend te houden voor mezelf maar dat was wel onmogelijk omdat ik het meteen op de homepage van Girlscene kon lezen èn in het topic...

Wat ik ervan vond dit seizoen? Nou, 'extreem' zoals Daphne het verkondigde , vond ik nogal overdreven maar het was wel lachen! Zoals vorig jaar hadden we weer de Nederlandse meerderheid en het Belgje in de finale èn de arrogante kandidate was ook weer van de partij. Maar ik vond het vast en zeker een beter seizoen dan vorig jaar. De kandidaten waren beter, alles werd meer serieus genomen en méér drama dan ooit! Ook was die Nederland-België-rivaliteit er niet en dat vond ik het leukst. Vorig jaar werd er rijkelijk gegooid met 'domme Belgen'-opmerkingen maar dit jaar heb ik er niets van gemerkt. En zo hoort het ook.

En de kandidaten? Deze zijn me 't meest bijgebleven...Marjolein


Vrijwel 't sympathiekste meisje van heel de groep! Onschuldig uiterlijk, minder onschuldig gedrag maar niemand kon beter de Belgische mentaliteit tonen. Ik vond het zo sneu voor haar dat ze haar haren moest laten kortwieken en kleuren maar ik was verbaasd over het resultaat! Het was pràchtig terwijl zo'n kapsel zeker niet iedereen staat. Maar een model...Ik vind haar echt zo'n mooi en speciaal meisje met tevéél karakter voor 't modellenleven.


Jaelle

Als er iemand voor drama heeft gezorgd, dan is het Jaelle wel. Zodra haar verhaal over verbrandde ogen ontkracht werd, zat ik gewoon te wachten tot ze eruit werd gestemd. Ik vond niet dat ze na zo'n leugen nog in de wedstrijd mocht blijven terwijl andere eerlijke meiden één voor één werden weggestuurd. Maar hoewel ze best veel gelogen heeft, vond ik haar wel een lief meisje. Ze heeft àlles om model te worden behalve een fotogeniek gezicht en dat is wel jammer.ReneeElk jaar heb je zo'n meisje waar iedereen problemen mee heeft. Vorig jaar was dit Roxanne, dit jaar was het Renée. Toen ik haar voor 't eerst op tv zag, vond ik haar meteen een prachtig meisje. Er is veel rumoer geweest om haar bitchy opmerkingen maar ik denk ook dat ze Renee hebben afgeschilderd als 'de arrogante'. Iemand moet het zijn...Ik kon mij haar helemaal inbeelden op glamourfeestjes of op de cover van 'Beau Monde' maar Vogue? Mmmm...Nee, daar is ze iets te commercieel voor.
Alix

Absoluut het mooiste meisje dat ik gezien heb in m'n hele leven. Wow! Al vanaf de 1ste aflevering, was ik ervan overtuigd dat Alix ging winnen maar...Toch niet. Alix was meteen het bloedmooie meisje dat de ene mooie foto na de andere had maar al snel werd duidelijk dat Alix misschien niet volwassen genoeg was voor een modellencarrière. Ze nam het allemaal niet zo serieus volgens de jury en daar werd ze dikwijls op aangesproken, ook haar loopje was niet zo goed. Maar ik ben er zeker van dat geen enkel modellenbureau haar zou weigeren en dat we haar nog gaan terugzien.


Lesley

Zij was m'n absolute favoriet van alle kandidaten. Heb nog nooit een meisje met zo'n speciaal gezicht gezien en dan die porseleinen huid en de zwarte haren...Jammer dat ze gezondheidsproblemen kreeg, wat haar concentratie wegnam. Toch denk ik dat we ook haar nog gaan terugzien!


Kortom, ik ben blij met de uitslag. Ik gun het Melissa echt! Maar misschien had jij liever iemand anders zien winnen? Wie was jouw favoriet en welk moment is jou 't meest bijgebleven?

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook blij dat Melissa heeft gewonnen, maar ik was voor Alix. Zij was mijn favoriet. Leuk artikel (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke post! :) ik kijk zelf geen bntm dus kan er niet over mee praten haha

    BeantwoordenVerwijderen